Artvin’de “Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası”na Bir Katkı da Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş.’den Geldi | Dost Artvin / 12.01.2017

Arhavi’de, “Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası” kapsamında Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş (Nurol / Hayırsever) tarafından yapımına başlanan toplam 22 derslikli Arhavi İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nin ek protokolü imzalandı.

Artvin Valiliği’nin girişimleri sonucu, “Eğitime Yüzde Yüz Destek” kampanyası kapsamında, Artvin Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. arasında 12 derslik Arhavi İmam Hatip Ortaokulu ve 10 derslikli Arhavi İmam Hatip Lisesi’nin ek protokolü imzalandı. Bu protokolün konusu, 24.08.2016 tarihinde Artvin Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. arasında düzenlenen protokole, eksikliklerin giderilmesi ve mevcut alanın daha verimli kullanılması amacıyla, mimari ve yerleşim planında yapılacak olan değişiklikleri belirtmek üzere ek olarak düzenlenmiştir.

Artvin Valisi Ömer Doğanay’ın makamında gerçekleştirilen imza törenine, Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. adına İnşaat Mühendisi Şevket Özmen ile İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci katıldı. Yaklaşık 10 milyon liraya mal olacak okulun 2017 Eylül ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.